Web Analytics Made Easy - Statcounter

 آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد مقدس در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: یکی از اعمال ماه رمضان، روزه است؛ بالاترین مراحل بندگی و عبودیت حق در مظاهر برجسته ماه مبارک رمضان صورت می‌گیرد و یکی از این معالی برجسته بندگی خدا در ماه رمضان مساله دعا است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: دعاهای ماه مبارک رمضان باید مورد توجه و قرائت باشد زیرا ابزاری است که وجود معصومین(ع) آن را لازمه ارتباط با خدا و کیفیت ارتباط با حق می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جاده خداشناسی در این دعاهای وارد شده است.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: مسیر دلدادگی به حق در این دعاها هموار شده و مظاهری در این دعاها وجود دارد و آموزه‌های آنها راهبرد بندگی را تشریح کرده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه آنچه ارتش و سپاه و نیروهای مسلح ما را ممتاز می‌کند، مقاومت در عناصر رزمنده است بیان کرد: مقاومت جوهره باعظمتی است که امروز محور تمام حرکت‌ها و غیورمردی‌های عزیزان مدافع ما در عرصه مقابله با استکبار و دشمن است.

جمعه مشهدمقدس گفت: دشمن به خاطر غیرتمندی ارتش جمهوری اسلامی و سپاه، قدرت و جرات جسارت و تجاوز به ما و نظام ما با همه عداوت‌ها و دشمنی‌ها را ندارد.

آیت‌الله علم‌الهدی بیان کرد: حضور این غیورمردان دفاعی ارتش و سپاه امروز سبب شده که در همه سنگرهای دفاعی ما، اعم از دریا و هوا و زمین، دشمن اطراف ما باشد اما جرات نزدیک شدن به ما را نداشته باشد و این غیرت عزیزان رزمنده مدافع ماست.

وی افزود: دشمن با وجود این غیورمردان چون از هرگونه حرکت و فعالیتی به عنوان تجاوز به حریم ما نومید است و قدرت ندارد به انواع توطئه‌ها چنگ می‌زند و انواع فتنه را صورت می‌دهد؛ آنچه در کنار رزمندگی غیورمردان ارتش و سپاه لازم است، بصیرت مردم است و این بصیرت نباید بگذارد دشمن امیدوار شود.

خطیب جمعه مشهدمقدس اظهار داشت: حرکت اخیر در حرم رضوی را در نظر بگیرید؛ افغانستانی و ایرانی با هم اختلاط خونی دارند؛ خونشان با یکدیگر آمیخته است؛ این افغانستان بخش عمده‌اش جزو خراسان بزرگ است که وابسته به شما مشهدی‌ها و خراسانی‌ها هستند؛ اینها همشهری شما هستند و با شما در یک بلوک هستند؛ خراسان بزرگ بخش عمده افغانستان را شامل می‌شود.

آیت‌الله علم‌الهدی عنوان کرد: ما با افغانستانی‌ها دو تا نیستیم؛ یک خون و یک عنصر و نژاد هستیم؛ تمام مفاخر ما در عرصه علم و فرهنگ همه از افغانستان بوده‌اند؛ در مسئله جامعیت علمی روی کره زمین مردی مثل ابن‌سینا نیامده که متعلق به بلخ افغانستان است؛ در مسئله جامعیت هنر مردی مثل فارابی در هیچ ملت و امتی نیامده و فارابی متعلق به افغانستان و مفخر ایران است. در مسئله عرفان و ادب یکه‌تاز میدان، مولوی است که مفخر بزرگ ایران و متعلق به افغانستان است.

وی خاطرنشان کرد: در غرب مفاخر اسلامی داریم که هنری و علمی هستند و در شرق نیز این مفاخر را داریم: مقام معظم رهبری فرمودند این مفاخر شرقی اسلامی از مفاخر غربی اسلامی بالاتر هستند و همه اینها وابسته به ایران و افغانستان هستند پس افغانستان از ایران جدا نیست.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: منهای افغانستان ریشه‌های فرهنگی را از دست می‌دهیم؛ دشمن می‌خواهد ما را جدا کند؛ در عرصه دفاع مقدس تنها ملتی که در مبارزه نظام ستمشاهی ما را کمک کردند برادران افغانستانی ما بودند.

آیت‌الله علم‌الهدی تاکید کرد: در هشت سال دفاع مقدس برادران افغانستانی ما در صفوف دفاع مقدس حاضر شدند و عده‌ای نیز به شهادت رسیدند. اکنون چند سال است دشمن را به عقب رانده‌ایم؛ جبهه‌ای که در 1500 کیلومتر خاک ما تشکیل شده به کنار دریای مدیترانه برده‌ایم و بیشتر مدافعان و رزمندگان این جبهه عزیزان افغانستانی ما و فاطمیون افغانستان هستند.

وی گفت: یاران شهید حاج قاسم سلیمانی از برادران افغانستانی بودند که با دشمن مبارزه می‌کردند؛ دشمن آمیختگی میان ایران و افغانستانی دیده و افغانستانی را ملاک قدرت ایران تشخیص داده و این هماهنگی دشمن را به زانو درآورده است. با یک فاجعه خونین در حرم رضوی به دست یک تکفیری دشمن می‌خواهد سوءاستفاده کرده و آمیختگی این دو جریان را از میان ببرد و خود را آزاد کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: برادران و خواهران افغانستانی ما مهمانان ما هستند و با تمام توان از اینها استقبال می‌کنیم؛ آنها در حکم مهاجرینی هستند که از مکه به مدینه آمده‌اند و شریک زندگی ما هستند و باید با آغوش باز این خواهران و برادران به کوری چشم دشمن استقبال کنیم./تسنیم

منبع: فردا

کلیدواژه: آیت الله علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۵۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان

همشهری آنلاین - مجید جباری: هفته گذشته بود که با استناد به انتشار تصاویر ماهواره ای، روزنامه همشهری به انحراف آب رودخانه مرزی هیرمند به سمت شوره زار گودزره اشاره و آرزو اشرفی زاده،مدیرکل دفتر حفاظت و احیای تالاب‌های سازمان حفاظت محیط‌ زیست کشور نیز در گفت و گو با همشهری آنلاین ضمن تائید این موضوع، از رها نکردن حقابه هامون از هیرمند و هدر دادن آب با انحراف به شوره زارهای آن کشور انتقاد کرد.

حالا علی سلاجقه، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست هم انحراف آب سیلاب از حوضه آبریز هیرمند از سوی افغانستان به سمت گودزره را تائید و اعلام کرد:« با نگاهی به اطراف سازه سد کمالخان متوجه مسیرهایی برای انحراف به بیابان گودزره شدیم و امیدواریم انحراف گودزره را باتوافق هیأت حاکمه افعانستان مسدود کنیم؛ چرا که با این کار وضعیت تالاب‌ها و اکوسیستم های پایین دست در ایران بهتر خواهد شد.»

در همین زمینه بخوانید طالبان حاضر است آب را هدر بدهد اما آب به ایران نرسد | ماجرای تلخ انحراف عمدی بخش عمده‌ای از آب‌های مشترک ایران و افغانستان به سمت شوره‌زارها!

مدیرکل دفتر حفاظت و احیای تالاب‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور هفته گذشته به همشهری گفته بود:« متأسفانه با وجود بارش‌های خوبی که در حوضه هیرمند و کل کشور افغانستان اتفاق افتاده است و رودخانه‌های ورودی تالاب هامون، وضعیت مناسب و سیلابی دارند، اما دستکاری‌هایی که در بالادست اتفاق افتاده و انحراف آبی که به وسیله بندهای انحرافی ایجاد شده، باعث شده است که آب از مسیر طبیعی خود منحرف شده و مسیر طبیعی را طی نکند.»

تصویر ماهواره ای از انحراف آب به بیابان های گودزره در افغانستان

در گفت‌وگوی همشهری آنلاین با اشرفی‌زاده اعلام شد: «مسیر طبیعی آب در این حوضه آبریز به این صورت است که آب باید از رودخانه هیرمند وارد ایران شده و تالاب هامون را سیراب کند. در ادامه از طریق رودخانه شیرین به افغانستان برگردد و وارد گودزره شود. اما متأسفانه دستکاری در مسیر طبیعی و ‌تامین نشدن حقابه پایین‌دست، این مسیرطبیعی را منحرف کرده است.»

مدیرکل دفتر حفاظت و احیای تالاب‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست، این اقدام افغانستان را نظر حقوق عرف بین‌الملل محکوم دانست و اعلام کرد:«در این زمینه اعتراض خود را اعلام کرده‌ایم.»

این مدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنین از مکاتبه برای پیگیری‌ سازمان محیط زیست از مراجع ذی‌ربط (وزارت امور خارجه) برای پیگیری انحراف آب هیرمند به شوره‌زار گودزره خبر داد.

گودزره یک شوره‌زار است و از نظر اکولوژیکی هیچ ارزشی ندارد. این پهنه آبی به‌دلیل واقع شدن در انتهای حوضه آبریز، ارزش اکولوژیکی ندارد و معیشت مردم منطقه هم هیچ‌وقت وابسته به آن نبوده است. درمقابل، اما تالاب بین‌المللی هامون به‌ عنوان ذخیره زیست کره که در کنوانسیون رامسر ثبت شده، ارزش اکولوژیکی بسیار بالایی دارد و به لحاظ عرفی و قوانین بین‌الملل، انحراف مسیر طبیعی هیرمند محکوم شده است.

کد خبر 849162 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها ایران و افغانستان تالاب خبر ویژه افغانستان طالبان سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیست ایران رود هيرمند

دیگر خبرها

  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در گراش
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • عزاداری مهاجرین افغانستانی همزمان با شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • آیت‌الله علم‌الهدی‌: حجاب متعلق به فرهنگ ایران است
  • سردار رادان: دشمن با تمام توان درحال از بین بردن حجاب است
  • استقبال از تیم فوتسال افغانستان + فیلم