Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پیام تبریک «منصور غلامی» آمده است: بیش از ۱۵۰ سال است که با دسیسه استعمار پیر مرزهای جغرافیای یگانه، دوگانه گشته اما این دوگانگی تحمیلی، عشق و مهرو برادری ملت جاودان و یگانه افغانستان و ایران را از هم نگسسته است.

وی همچنین نوشت: باغ ها را گرچه دیوار و در است

از هواشان راه با یکدیگر است

شاخه ها را از جدایی گر غم است

ریشه هاشان دست در دست هم است

وی در این پیام افزود: اگر میان باغستان این ملت کهن، اغیار و اهریمنان دیوار و در کشیده اند چه جای غم که ریشه های قوی و غنی، دست های یکدیگر را می فشارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتکار برگزاری هفته هنر افغانستان با عنوان "جان پدر کجاستی" بسیار ستودنی و ارجمند است.

وزیر علوم در این پیام که در پایگاه خبری کمیسیون ملی یونسکو ایران منتشر شده است،  خاطرنشان کرد که بانگ و نوای پدری که پس از بارها تماس بی پاسخ دختر دانشجویش می گوید: «جان پدر کجاستی»  در حقیقت بانک و نوای همه ایرانیان و افغانیان است. پیر بلخی تبار خراسانی نژاد مولانا جلالدین چه خوش فرمود: سخت گیری و تعصب خامی است/ تا جنینی کار خون آشامی است.

غلامی در این پیام تصریح کرد: خون آشامان متعصب و جاهل که خود محصول و میراث استعمارگر پیرند با خشونت و افراطی گری، می کوشند تا علم دانایی و خردمندی را در سرزمین ناصر خسرو و مولانا و فردوسی ویران کنند اما زهی خیال باطل که هزار سال پیش ناصر خسروی بزرگ به نیک اختری اشارت فرمود:

درخت تو گر بار دانش بگیرد

به زیر آوری چرخ نیلوفری را

غلامی در این پیام همچنین نوشت: بی گمان ملت بزرگ افغانستان با وجود جوانان جویای دانش و خردمندی، آینده باشکوه و جلال خواهد داشت و در این مسیر، سرزمین مادری ایران هرگز دست از یاری و همیاری آنان در عرصه علم اندوزی و دانش افروزی برنخواهد داشت.

وزیر علوم پایان این سخنان را با دوبیتی از زبان شاعر افغانی نجیب بارور به پایان رساند که:

ما اگر چون شاخه ها دوریم از هم عیب نیست

ریشه کولابی و بلخی و تهرانی یکی است

چیست فرق شعر حافظ با سرود مولوی؟

 مکتب هندی، عراقی و خراسانی یکی است

نمایشگاه «جان پدر کجاستی» با گفت‌وگو با استادان برجسته در حوزه‌های مختلف هنری از تاریخ ۲۲ تا ۲۸ آذر (قوس) همراه است که مراسم افتتاحیه نمایشگاه که ۲۲ آذر در صفحه اینستاگرام کمیسیون ملی یونسکو- ایران به آدرس @unesco.iran برگزار می‌شود.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران، سفیر کشور افغانستان در ایران، رییس دانشگاه کابل و تنی چند از چهره‌های ادبی و هنری افغانستانی سخنرانی می‌کنند.

علاقه‌مندان برای بازدید از نمایشگاه می‌توانند به نگارخانه مجازی کمیسیون ملی یونسکو- ایران، به نشانی https://gallery.irunesco.org/ مراجعه و جلسات گفت‌وگوهای تخصصی در طول هفته را از طریق آدرس اینستاگرام کمیسیون ملی یونسکو- ایران (@unesco.iran) به‌طور زنده، در زمان مقرر و به‌شکل ضبط شده در روزهای آتی دنبال کنند.

برچسب‌ها افغانستان وزیر علوم تحقیقات و فن آوری دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افغانستان وزیر علوم تحقیقات و فن آوری دانشگاه افغانستان وزیر علوم تحقیقات و فن آوری دانشگاه اخبار کنکور کمیسیون ملی یونسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۲۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند

«حسین نجابت» نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و آرایش فهرست‌های انتخاباتی، اظهار کرد: در مورد وضعیت لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی (شانا) و ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (اُمنا) باید صبر کنیم ببینیم چه لیستی برای مرحله دوم از این دو تشکیلات خارج می‌شود و بعداً در این خصوص اظهار نظر کنیم.

وی افزود: با توجه به تاکیداتی که رهبر معظم انقلاب نسبت به برخی بد اخلاقی‌ها، نفرت‌پراکنی‌ها، درگیری‌ها و یقه‌گیری‌ها داشتند، فکر می‌کنم اقبال به لیست شورای ائتلاف (شانا) در مرحله دوم انتخابات، بیشتر از مرحله اول انتخابات باشد که البته این امر در حال حاضر یک ارزیابی و پیش‌بینی است.

نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره‌های هفتم، هشتم و نهم با اشاره به ترکیب سیاسی مجلس دوازدهم اظهار کرد: در مجلس آینده، یک گروه کوچک از اصلاح‌طلب‌ها حضور خواهند داشت که فراکسیون تشکیل می‌دهند؛ در جناح اصولگراها در ابتدا احتمال می‌دهم برای اینکه آیا یک فراکسیون واحد شود یا دو فراکسیون، چالش‌هایی به وجود بیاید اما فکر می‌کنم در نهایت یک فراکسیون تشکیل شود زیرا حتماً دوستان با مقداری خویشتن‌داری بتوانند با همدیگر کار کنند.

داوطلب عضویت در کمیسیون انرژی خواهم بود

عضو سابق کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اولویت خود در مجلس آینده تاکید کرد: با توجه به حوزه تخصصی‌ام، در مجلس آینده حتماً داوطلب عضویت در کمیسیون انرژی خواهم بود؛ تخصص من فیزیک ذرات بنیادی یا نزدیک به فیزیک هسته‌ای است و در کمیسیون انرژی، مطالعات و تحقیق و تجربه در سه دوره مجلس دارم که علی‌القاعده باید به آن کمیسیون بروم.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در رابطه با اولویت مجلس دوازدهم اظهار کرد: با توجه به تخصصم، قطعاً مسائل مربوط به حوزه انرژی باید در اولویت مجلس آینده باشد زیرا به طور عمومی در انرژی، مصرف بی‌محابا و هدررفت داریم.

وی ادامه داد: در بخش انرژی باید روی فناوری‌های جدید سرمایه‌گذاری شود و به سرعت جواب بدهد و هم مردم در مصرف انرژی باید توجه پیدا کنند که چه سرمایه عظیمی در اختیار آن‌هاست؛ بنابراین به نظرم باید انرژی و کنترل مصرف در مجلس آینده به مساله فراگیر تبدیل شود.

نجابت تاکید کرد: طبیعتاً در کمیسیون انرژی نظرات متخصصان مهم است و اعضای این کمیسیون با وزرای نفت و نیرو و نیز رئیس سازمان انرژی اتمی در ارتباط هستند و می‌توانند نظرات جامعی را ارائه دهند؛ همانطور که در مجلس هفتم ما تبصره ۱۳ معروف را دادیم که ابعاد مختلفی دارد.

وی ادامه داد: لازم است در کنار ارتقای فناوری‌ها و اصلاح شیوه مصرف به موضوع مهم تخصیص یارانه‌ها و اینکه کجا و چگونه و به چه اشخاصی تعلق بگیرد هم توجه شود؛ همه این‌ها از نظر من مسائل اساسی و نظرات مهمی است که در مجلس آینده باید به آن‌ها رسیدگی شود.

حرکت پویش مهر قابل قدردانی است

نجابت در رابطه با «پویش با مهر انتخاب کنیم» خبرگزاری مهر گفت: در پویش مهر، کار مثبتی صورت گرفته است که در اتصال با فرمایشات رهبری انقلاب، هر کسی باید آورده‌های خود را در میدان بیاورد و خبرگزاری‌ها هم باید در این خصوص تلاش و به هر میزانی که می‌توانند کمک کنند تا مردم حضور بیشتری در انتخابات داشته باشند و انتخاب آن‌ها آگاهانه باشد که قابل قدردانی است.

کد خبر 6085077

دیگر خبرها

  • رصدخانه مراغه؛ نگینی درخشان در تاریخ نجوم ایران
  • شهدا بار دیگر با پیام آزادگی در اصفهان تشییع شدند
  • گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا فراگیر شده است
  • هشدار امیر دریادار سیاری درباره تلاش «دشمنان» برای «کنترل اذهان جوانان ایران»
  • اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در منطقه درخشان است
  • بیکاری جوانان از مهم‌ترین معضلات آبادان است
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود