Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم‌مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی در نشست با رئیس انسجام آکادمیک تحصیلات عالی افغانستان گفت: ایجاد پارک‌های علم و فناوری مشترک و پژوهشگاه‌هایی در زمینه‌های همچون معدن که کشور ما در آن دارای توانمندی بسیار است و ایجاد اتحادیه از روسای دانشگاه‌های دو کشور و از همه مهم‌تر تأسیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای مشترک بین ایران و افغانستان گام‌های مؤثری در زمینهٔ تولید علم و فناوری به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر حسین سالار آملی در دیدار با سید فرهاد شهید زاده، رئیس انسجام آکادمیک تحصیلات عالی افغانستان که در محل این وزارت برگزار شد، اظهار کرد: من از شما می‌خواهم ضمن رساندن سلام ما به وزیر علوم کشورتان حامل این پیام باشید که کشور افغانستان دو گام مهم و اساسی را پیش رو دارد؛ گام اول تربیت نیروی انسانی کارآمد و گام دوم قدم گذاشتن در مسیر علم و فناوری است که در این راه جمهوری اسلامی ایران از هیچ کمکی به کشور شما دریغ نخواهد کرد.

وی افزود: کشور دوست و برادر افغانستان باید هر چه سریع‌تر در راه علم و فناوری گام بردارد تا به قدرت برسد و هیچ کشوری جز جمهوری اسلامی ایران حاضر نخواهد بود که علم و فناوری را تحویل و در اختیار افغانستان قرار دهد.

در ادامه دکتر فرهاد شهیدزاده، رئیس انسجام آکادمیک تحصیلات عالی افغانستان نیز ضمن اشاره به ارتباط بسیار نزدیک میان دانشگاه‌های دو کشور گفت: در دیداری که از دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران داشتیم به محورهای مهمی جهت همکاری دست پیدا کردیم؛ بحث بورسیه‌ها و معرفی اساتید و دوره‌های کوتاه‌مدت ارتقای ظرفیت، ایجاد رشته‌های تحصیلی در دانشگاه‌های افغانستان و کمک گرفتن از دانشگاه‌های برتر کشور ایران، انتقال تجربیات در بحث رهبری دانشگاه‌ها، ایجاد اتحادیه مشترک با دانشگاه‌های کشور ایران و ارتباط با دانشگاه‌های پیام نور و دانشگاه آزاد اسلامی از جمله این محورهای کلیدی است.

وی به اولویت‌های کشور افغانستان در زمینهٔ آموزش عالی اشاره کرد و گفت: آموزش کمیسیون ارزیابی اسناد خارج از مرز، آموزش کمیسیون تحقیقات علمی و آموزش کمیسیون تضمین کیفیت از اولویت‌های افغانستان در تبادل تجربیات با کشور جمهوری اسلامی ایران بوده است.

بنا بر  اعلام روابط عمومی وزارت علوم، در پایان این نشست صورت‌جلسه نشست کمیته تدوین برنامه اجرایی یادداشت تفاهم همکاری‌های علمی و آموزشی ایران و افغانستان به امضای دو طرف رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت علوم سالار آملی ایران و افغانستان دانشگاه علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۲۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد

مدیر کل امور اتباع ومهاجرین خارجی وزارت کشور در مراسم شهادت امام صادق (ع) در جمع مهاجران گفت: جمهوری اسلامی ایران دیگر ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد و حاکمیت افغانستان باید زمینه فعالیت های اقتصادی، فرهنگی، آموزشی، معیشتی و امنیت مردم را تأمین کند تا مهاجرین افغانستانی به کشور خود بازگردند.

اصغر بلوکیان افزود: مهاجرین مقیم جمهوری اسلامی ایران در همه عرصه ها و حوزه های اقتصادی، علمی، پزشکی توانایی لازم را دارند تا بتوانند آبادی را در افغانستان به ارمغان آورند و حاکمیت فعلی افغانستان باید با ایجاد شرایط برگشت آبرومندانه از ظرفیت و توانمندی های مهاجرین برای سربلندی افغانستان استفاده کند.

بلوکیان بیان کرد: تعدادی از افراد سودجو به دنبال ایجاد تنش در بین مهاجرین و مردم ایران هستند که مهاجرین باید هوشیار باشند.

آقای بلوکیان درپایان این مراسم از مهاجرین خواست قوانین جمهوری اسلامی ایران رعایت کنند واز تردد غیر قانونی به شهر های مختلف ایران خودداری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • ایران ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد
  • بازدید رایزن فرهنگی ایران در کابل از نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • پراکنده شده ۳۲ کاندیدای تهران در پنج لیست انتخاباتی /کاندیدا‌های اشتراکی شانا و اُمنا چه کسانی هستند؟ +جدول
  • قربانی بهبود روابط کابل اسلام آباد شده ایم
  • حقوق روسای اتحادیه اروپا چقدر است؟
  • اعلام شد؛‌فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیم
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج