Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: وزیر علوم با بیان اینکه ایران در بخش همکاری در اجرای مدل های پارک علم و فناوری در افغانستان اعلام همکاری کرده؛ ابراز امیدواری کرد: بتوانیم گسترش مناسبات بیشتری بین این دو کشور شاهد باشیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشور، امروز(۳ اردیبهشت) در همایش توسعه روابط آموزش عالی ایران و افغانستان با تأکید بر اینکه در بخش دیپلماسی علمی به دنبال ارتباط بیشتر دانش پژوهان با کشورهای مختلف دنیا به ویژه کشورهای همسایه هستیم؛ افزود: با توجه به جایگاه علمی دانشگاه ها و پژوهشکده های علمی ایران شاهد افزایش حضور دانشجویان، استادان و محققان خارجی در کشور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه براساس رتبه بندی های مراکز دانشگاهی دنیا، رتبه هفدهم دنیا در سال 2016 و 2017 را به خود اختصاص داده و امیدواریم در سال 2017 این رتبه ارتقا یابد؛ رتبه اول جمهوری اسلامی ایران به لحاظ رشد علمی در منطقه را مورد توجه قرار داد و گفت: از نظر سرعت رشد علمی در دنیا رتبه اول را داریم.

 



وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با افزودن اینکه 42 پارک علم و فناوری و بیش از ۱۰۰مرکز رشد در کشور در راستای تبدیل علم به ثروت و توسعه اشتغال وجود دارد؛ خاطرنشان کرد: اینها توسعه همه جانبه کشور، علم و اشتغال و تولید علم به ثروت را در دستور کار دارند و رویکرد بخش های خدماتی و صنعتی به سمت دانشگاه ها اتفاق مبارکی بوده است که امیدواریم حاصل این مهم به توسعه بیشتر کشور منجر شود.

 


وی از آمادگی دانشگاه های ایران برای تحصیل دانشجویان افغان خبر داد و اظهار داشت: بعضی دانشجویان با حمایت های کامل و بسیاری با پرداخت هزینه ها تحصیل می کنند و انتظار می رود تعداد بیشتری از دانشجویان افغانی را با پرداخت هزینه های تحصیلی از طرف خودشان جذب کنیم.

 


غلامی با تصریح به این مطلب که سطح علمی دانشگاه های ایران بسیار بالا و قابل رقابت با دانشگاه های بزرگ هدف تحصیل دانشجویان است؛ بیان داشت: 18 دانشگاه جمهوری اسلامی ایران در بین دانشگاه های برتر دنیا قرار گرفتند که می توانند هدف خوبی برای دانشجویان افغانستان باشند.


وی ادامه داد: آموزش دوره پی اچ دی به مربیان دانشگاه افغانستان در قالب یک طرح در ایران پذیرفته شده است و ایران در بخش همکاری در اجرای مدل های پارک علم و فناوری در افغانستان اعلام همکاری کرده و انتظار داریم وزیر تحصیلات عالی افغانستان در تداوم اجرای دقیق این توافقات در مورد مراکز علمی و طرح های دانشگاهی در دولت افغانستان مطرح کند تا بتوانیم گسترش مناسبات بیشتری بین این دو کشور شاهد باشیم.

 

لازم است فصل جدید همکاری بین دو کشور در زمینه علمی و دانشگاهی باز شود

 

نجیب الله خواجه عمری، وزیر علوم و تحصیلات عالی افغانستان هم با اشاره به اینکه ایران و افغانستان مشترکات زیادی دارند و برگزاری چنین نشست هایی زمینه را برای گسترش فرهنگی -علمی بین 2 کشور بیش از پیش فراهم می کند؛ افزود: با برگزاری چنین نشست هایی روند ارتباطات علمی و فرهنگی تقویت می شود.

 


وی وجود دانشگاه ها و مراکز عالی در دو کشور را باعث تقویت روند توسعه دانست و اظهار داشت: تنها نوش دارویی که می تواند رنج توسعه نیافتگی را جبران کند، وجود مراکز آموزش عالی است که باید از تجارب بین دو کشور در این راستا استفاده کرد و این همایش فرصت را برای رهبران آموزش عالی افغانستان باز و زمینه گفتگو و توسعه میان نهادهای دو کشور را فراهم کرده است.

 


وزیر علوم و تحصیلات عالی افغانستان، همچنین برگزاری اینگونه همایش ها را در نهادینه شدن همکاری های علمی و فرامرزی کشورهای افغانستان و ایران تاثیرگذار ارزیابی کرد و با تقدیر از همکای های سابق ایران و افغانستان در بعد علمی و دانشگاهی، افزود: این همکاری در تقویت بازار کار رفسنجان کمک موثری بوده است.

 

خواجه عمری تصریح کرد: لازم است فصل جدید همکاری بین دو کشور در زمینه علمی و دانشگاهی باز شود و با برنامه ریزی های منسجم از وجود متخصصان دو کشور استفاده کرد.
 

 

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: دولت مجلس شیراز سپاه پاسداران مسابقات بین المللی قرآن حسن روحانی قرآن کریم نماز جمعه مهدویت کانون های مساجد وزیر تحصیلات عالیه افغانستان رفسنجان وزیر علوم کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۸۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای نخبگان در حوزه‌های مختلف مسیر ویژه‌ای باز خواهیم کرد

روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور درباره صحبت‌های دیروز رئیس جمهور درباره نخبگان کارگری بیان کرد: زمانی که صحبت از نخبگان کارگری و یا کارگران نخبه می‌شود ممکن است برداشت ناصحیحی ایجاد شود مبنی بر ایکه اینها صرفا افرادی هستند که کار یدی انجام می‌دهند اگرچه که ممکن است این افراد هم نخبه باشند. اما آن افرادی که انتخاب شدند نخبگان کار هستند.

وی تشریح کرد: ما یک سری نخبگان دانشگاهی داریم که معیار اندازه گیریشان دستاورد‌های علمی و فناوری است. برخی نخبگان هنری داریم که معیار اندازه گیریشان دستاورد‌ها و آثار هنری است.   افرادی که در حضور رئیس جمهور انتخاب شدند در محیط کار دست به نوآوری می‌زنند و در محیط کار اثر بخشی دارند.  

دهقانی فیروز آبادی گفت: امسال بنای بنیاد نخبگان این است که  علاوه بر نخبگان دانشگاهی برای چند حوزه دیگر نظیر نخبگان ورزش، محیط کار و صنعتی و نخبگان مدیریت و کار آفرینی هم مسیر ویژه‌ای بازکند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • ضرب سکه نقره ویژه بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران از سوی بانک مرکزی
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • برای نخبگان در حوزه‌های مختلف مسیر ویژه‌ای باز خواهیم کرد