Web Analytics Made Easy - Statcounter

رفسنجان - رئیس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان گفت: اگر مقام وزارت بپذیرند سوم اردیبهشت را به نام روز «علم ایران و افغانستان» نامگذاری کنیم تا سالهای آینده نیز نظیر چنین همایشی را برگزار کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد دهقان صبح دوشنبه در همایش توسعه روابط آموزش عالی ایران و افغانستان در تالار خیام دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان با حضور وزیر علوم و وزیر تحصیلات عالیه افغانستان اظهار داشت: بعد از ماه‌ها تلاش این همایش شکل گرفت، اما نظر ما از روز اول برگزاری همایش علمی و تجاری بود که در بخش تجاری آن موفق نشدیم، میزبان مسئولان دو کشور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قابلیت‌های بسیار زیادی در منطقه ما و افغانستان وجود دارد، تصریح کرد: می‌توانیم در راستای منافع دو طرف از این قابلیتها استفاده کنیم، بسیاری از این منابع مسکوت مانده و لازم است، مسئولان دو طرف با هم تبادل داشته باشند و از آن استفاده کنند.

وی به تبادلات علمی دو کشور اشاره و تصریح کرد: ما می‌توانیم، ارتباطات علمی با افغانستان داشته باشیم و با این همایش مطلعی برای این ارتباطات ایجاد کنیم.

رئیس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان تصریح کرد: اگر مقام وزارت بپذیرند، امروز سوم اردیبهشت را به نام روز «علم ایران و افغانستان» نامگذاری کنیم، علاوه بر اینکه مانند این همایش را سال بعد در افغانستان داشته باشیم و هر سال پیگیری شود که تفاهمنامه‌هایی نوشته می‌شود، کنترل و اجرایی شود.

دهقان به موقعیت افغانستان اشاره و اظهار داشت: افغانستان به دلیل موقعیتی که دارد برای تجارت می‌توان از آن استفاده کرد و نکات حائز اهمیت دیگری است که مسئولان می‌توانند برای آن برنامه‌ریزی کنند.

وی ابراز داشت: ما از ۳۰۰ میلیارد دلار تبادلات بین کشورهای همسایه تنها در چهار درصد سهیم هستیم که می‌توانیم، این سهم را قوی‌تر کنیم.

وی گفت: امیدواریم، این همایش به اهداف خود نزدیک شود و بتوانیم، ارتباط قوی‌تری بین کشورهای همسایه برقرار کنیم.

منبع: مهر

کلیدواژه: افغانستان دانشگاه ولی عصر رفسنجان رفسنجان محمد دهقان مجله ایران مهر بوشهر کرمانشاه گرگان بارش باران خرم آباد شهرکرد شیراز خطبه های نماز جمعه بارش برف کهگیلویه و بویراحمد ارتش جمهوری اسلامی ایران بیرجند یاسوج سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۶۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پروانه کریم‌زاده با اشاره به بیست و چهارمین همایش مغز و اعصاب کودکان که با محوریت کاربرد هوش مصنوعی در طب اعصاب کودکان در تهران درحال برگزاری است، گفت: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی بیش از ۶۰ درصد  بیماری های اعصاب کودکان،  درمان می‌شود.

اشرفی فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان هم گفت: بیشتر بیماری‌های اعصاب، بیماری هایست که با دارو و گاهی بدون دارو درمان می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

این فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان افزود: برای نخستین بار بیماری‌هایی که تصور نمی‌شد در ایران باشد، تشخیص داده شد و یک گروه بین المللی به تشخیص و درمان بیماری‌های مغز و اعصاب کودکان کمک خواهد کرد.

محمد مهدی ناصحی فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان نیز گفت: در این همایش علاوه بر طرح بیماری‌های شایع و روش‌های درمان آن، بروز رسانی دانش‌ها در این زمینه نیز مطرح خواهد شد.

احمد آبادی دیگر فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان نیز درباره همایش مغز و اعصاب کودکان گفت: دراین همایش ۱۵ پنل علمی طراحی شده که با حضور استادان مجرب و جوان برگزار می‌شود و شرکت کنندگان از آخرین دستاورد‌های علمی آگاه می‌شوند.

بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان از دیروز چهارشنبه در مرکز قلب تهران به میزبانی ­دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شد و تا دو روز آینده­ ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • ۶ پیشنهاد ایران به سران کشورهای اسلامی در خصوص رژیم اشغالگر
  • قیمت افغانی به تومان امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • سرباز سابق ارتش اسرائیل : نباید فراموش کنیم که نمی‌توانیم هم اشغالگر باشیم و هم اخلاق مدار (فیلم)
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • داستان نامگذاری خلیج فارس + فیلم
  • جذب بیش از ۱۰۰۰معلم در آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری
  • جذب بیش از یک هزار نفر معلم در آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران